YDELSER

IDÈMØDE
Det kan være svært at beslutte, hvilken byggeløsning, der er bedst for dig, eller hvor du skal starte eller slutte. Men det er der råd for. Blichfeldt Arkitekter tilbyder professionel byggerådgivning i den tidlige start af byggeprojektet, så du kommer godt i gang og ikke risikerer at tabe penge på en forkert byggeløsning.

BYGGEPROGRAM
Spørgsmålene er mange, og vejen til målet kan synes lang. Derfor har vi udviklet et projektprogram, som nemt kan tilpasses den enkelte byggesag. Projektprogrammet kan skabe et godt overblik og vished for, hvad et byggeprojekt kræver fysisk og psykisk i en given forventet byggeperiode.

BYGGEKONTROL
Vi kan hjælpe dig med at sikre, at dit byggeprojekt bliver udført i den rigtige kvalitet, bliver afleveret til tiden og udført iht. den aftalte byggekontrakt. En garanti for, at det udførte byggeri udføres iht. byggekontrakten, og du derfor får det, du har betalt for. Statistikker viser, at de fleste fejl og mangler i dansk byggeri sker i private byggerier.

BYGGELEDELSE
En sikker styring er for os helt afgørende, så kvaliteten af et gennemarbejdet projektmateriale ikke ender i et dårligt udført byggeri. Vores tilgang er pragmatisk og løsningsorienteret, og vi har et afklaret forhold til det høje stressniveau og de konflikter, der kan være forbundet med byggepladser.

BYGGETEGNINGER
Blichfeldt Arkitekter kan hjælpe dig med at udføre grundige, gennemarbejdede byggetegninger og -beskrivelser, som et byggefirma kan bygge efter, og som du kan bruge til at indhente tilbud ud fra. Byggedokumenter er yderst vigtige, hvis du vil sikre dit byggeprojekt juridisk og have styr på dets økonomi og kvalitet.

3D-ILLUSTRATION
En 3D-visualisering af et byggeprojekt er et effektivt værktøj for arkitekter, projektudviklere, entreprenører, bygmestre, typehusfirmaer, ejendomsmæglere og butiksindretningsfirmaer. Blichfeldt Arkitekter anvender 3D til at synliggøre en god idé og til at kunne fremvise et fotorealistisk oplæg med form og materialer tidligt i processen.

BYGGEMØDE
Blichfeldt Arkitekter kan hjælpe dig ved at deltage i byggemøder, således at du har din egen professionelle rådgiver, der kan hjælpe med et godt og sikkert byggeforløb. Ved større byggeprojekter er det en fordel, at der holdes byggemøder, så der løbende kan holdes styr på byggeriet mht. kvalitet, økonomi og tidsplan.

UDBUD & KONTRAKT
Vi kan hjælpe dig med at indhente byggetilbud på en professionel måde, hvis du allerede har en beskrivelse af byggeprojektet, så du sikrer dig, at du får ensartede byggetilbud, som er juridiske korrekte og nemme at sammenligne. Vi starter altid med en grundig vurdering af, om dit byggeprojekt.